Υπάρχει σε κάθε νεσεσέρ και η αξία του είναι διαχρονική. Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των γυναικών από τα αρχαία ακόμη χρόνια, όταν η Κλεοπάτρα έβαφε τα χείλη της με κόκκινο χρώμα. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, από μια πρωινή βόλτα ως ένα βραδινό ραντεβού ή πάρτι και προσθέτει στην εμφάνιση θηλυκότητα, κάνοντας μια γυναίκα ακόμα πιο ποθητή και σαγηνευτική.

Ωστόσο, για να πετύχεις το απόλυτο χρώμα, τη διάρκεια και τη βελούδινη υφή, θα πρέπει ειδικά στην περίπτωση του κόκκινου κραγιόν, να ακολουθείς πιστά πάντοτε 4 makeup μυστικά, που θα σου χαρίσουν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Contour στα χείλη. Χρησιμοποίησε μολύβι στην ίδια απόχρωση για να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών. Αν θες περισσότερο όγκο, πίεσε το λίγο παραπάνω.

Κάνε τα χείλη πιο ζουμερά. Γέμισε τα χείλη σου με μια πιο ανοιχτή απόχρωση από τις εξωτερικές γωνίες μέχρι περίπου το κέντρο.

Απομάκρυνε την περίσσεια ποσότητα. Χρησιμοποίησε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ τυλιγμένο γύρω από το δάχτυλο σου και πέρνα ταμποναριστά  στα σημεία που βλέπεις ότι έχεις κάνει μουτζούρες.

Γέμισε το κέντρο των χειλιών. Βάλε σε ένα πινελάκι χειλιών μικρή ποσότητα από ένα κραγιόν με ματ pigment και πέρνα ταμποναριστά το μέσο των χειλιών σου. Αν θες λάμψη χρησιμοποίησε ένα κραγιον με vinyl ή metallic υφή και έπειτα πάρε ένα χαρτομάντιλο και κάνε την κλασική κίνηση για να φύγει η περίσσεια ποσότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below