Το 2004, η Lancôme παρουσίασε μια μάσκαρα νέας γενιάς με απαράμιλλη σύνθεση και πανίσχυρο βουρτσάκι. Μαζί, έδωσαν στις γυναίκες τη δύναμη του ακαταμάχητου βλέμματος. Με το λανσάρισμα της Hypnôse, γεννήθηκε ένα είδωλο που υπερβαίνει τον χρόνο.
Έκτοτε, η Hypnôse έχει γίνει η απόλυτη μάσκαρα της μάρκας, με μία να πωλείται κάθε 36 δευτερόλεπτα στην Ευρώπη1. Η πολυβραβευμένη αυτή μάσκαρα, που ανακαλύψατε ίσως στο νεσεσέρ ή στο μπάνιο μιας φίλης, έγινε μέσα σε 15 χρόνια, ο καλύτερος σύμμαχος των γυναικών με μέσο όρο βαθμολογίας online 4,8/5 (lancome.com). Και εξακολουθεί να είναι τόσο καλή, που απλώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει.


Σήμερα, το απόλυτο, διαχρονικό είδωλο ομορφιάς της Lancôme, και Νο1 μάσκαρα σε πωλήσεις στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει στις βλεφαρίδες σας τον απόλυτο όγκο και τέλειο διαχωρισμό. Ίδια σύνθεση, ίδιο πανίσχυρο βουρτσάκι: το 2019, η αξέχαστη πρωτότυπη μασκαρά μας γιορτάζει τα 15α γενέθλιά της με μια μοναδική συλλεκτική έκδοση με καλλιτεχνικό σχέδιο.


Από την εντυπωσιακή καμπάνια της Lancôme, ξεχωρίσαμε το μακιγιάζ της Chiara Ferragni η οποία λατρεύει το εντυπωσιακό εφέ και τον απόλυτο όγκο που προσφέρει η μάσκαρα Hypnôse Drama, και επιλέγει πάντα για τις πιο glamorous εμφανίσεις της.  

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για το look της:

Hypnôse Drama mascara
Hypnôse palette Terre de Sienne
TeintIdole shade 01
Blush subtil 03
L’ Absolu Rouge 202