Η επιτακτική ανάγκη να μείνουμε σπίτι τις ημέρες που δίνεται η σκληρή μάχη για τη μείωση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού και τη σωτηρία των συμπολιτών μας, έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας. Ομως, ιδιαίτερα σε εμάς τις γυναίκες, έχει αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση για περιποίηση και self pampering.

Τα Sephora που είναι πάντοτε δίπλα μας, κάνουν ακόμα πιο απολαυστικές τις στιγμές που αφιερώνουμε αυτήν την περίοδο στον εαυτό μας, ξεκινώντας μια νέα ενέργεια στο Instagram κανάλι @sephora_greece με Instagram Lives στα οποία,  η Europe Pro Artist  των Sephora, Μαρία Συμνιανάκη, θα παρουσιάζει απλά skincare rituals αλλά και makeup tutorials, για να μάθουμε όλοι να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, όπως οι επαγγελματίες.

Ακόμη, όσοι παρακολουθούν τα Instagram Lives θα μπορούν να κάνουν γραπτώς ερωτήσεις και να λύσουν όλες τις απορίες τους αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ.

Τα live ονομάζονται Beauty Care At Home και θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα.

Το 1ο live θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο κανάλι @sephora_greece στις 13:00 και φυσικά θα το παρακολουθήσουμε με πολύ ενδιαφέρον!

#stayhome #beautycareathome #sephoragreece