Το eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα στο μακιγιάζ για πολλούς λόγους: κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο “γατίσια” ή μεγάλα ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής του, δίνει ένταση στο βλέμμα και μπορεί να “φορεθεί” από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά τώρα που η μάσκα είναι το νο1 αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας, μία γραμμή eyeliner στην άνω γραμμή των βλεφάρων τονίζει το μόνο χαρακτηριστικό του προσώπου μας που φαίνεται.

Παρόλα αυτά, το eyeliner –ειδικά το υγρό- είναι αρκετά δύσκολο στην εφαρμογή και αν δεν το κάνεις καθημερινά για καιρό, κατά πάσα πιθανότητα δυσκολεύεσαι λίγο μέχρι να πετύχεις ένα συμμετρικό αποτέλεσμα.

Η μία γραμμή βγαίνει τέλεια, η άλλη όχι και εσύ καταλήγεις με μουτζούρες στα μάτια, προσπαθώντας να διορθώσεις το λάθος. Η καθημερινή πρακτική είναι η μόνη που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις τέλειες, εντελώς συμμετρικές γραμμές eyeliner, αλλά το παρακάτω trick θα σε “σώζει” μέχρι να το καταφέρεις.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics)

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία μπατονέτα και το Fix+ της MAC. Απλώς ψεκάζεις τη μπατονέτα με το spray και διορθώνεις τα λάθη γύρω από τα μάτια σου εύκολα και γρήγορα χωρίς να χαλάσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σου ή να μεταφέρεις τις μουτζούρες σε όλο το πρόσωπο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below