Φέτος, ο οίκος Giorgio Armani γιορτάζει 20 χρόνια ομορφιάς. Από την πρώτη στιγμή, ο οίκος Giorgio Armani προκάλεσε επανάσταση στα προϊόντα ομορφιάς, με πρωτοποριακές συνθέσεις και προωθώντας την καινοτομία.

Με την πεποίθηση ότι η υπέρτατη κομψότητα είναι να είστε ο εαυτός σας, η μάρκα επιδιώκει συνεχώς να προσφέρει εξαιρετικά ανάλαφρες υφές, μεγάλη διάρκεια, άνεση και ευκολία στην εφαρμογή. Αυτή η δέσμευση στην υπεροχή, θέτει υψηλά πρότυπα που δεν κάνουν απλώς τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται πιο όμορφες αλλά, πρωτίστως, τις βοηθά να είναι ο εαυτός τους και να έχουν αυτοπεποίθηση.

«Πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας. Οι δημιουργίες μου δεν φτιάχνονται για να καλύπτουν ή να κρύβουν την προσωπικότητα ενός ατόμου, αλλά για να την αποκαλύπτουν», Giorgio Armani

Ως φόρο τιμής σε αυτές τις αξίες, η Global Beauty Ambassador Cate Blanchett και τα πρόσωπα του οίκου Giorgio Armani Barbara Palvin, Sara Sampaio, Madisin Rian, Greta Ferro και Elaine Zhong πρωταγωνιστούν σε βίντεο και φωτογραφίες, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια ομορφιάς.

Απολαύστε παρακάτω το video της καμπάνιας  20 years of beauty by Giorgio Armani: