Μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει έκανε η Charlize Theron στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η διάσημη ηθοποιός τρόλαρε την Kylie Jenner δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τη συγκρίνεται μαζί της.

«Ποια είναι ποια;» έγραψε η Charlize Theron στη λεζάντα του post μέσα από το οποίο στην ουσία συγκρίνει όχι την ομορφιά της σε σχέση με την Kylie Jenner αλλά τις ικανότητες τους στο μακιγιάζ.

Από τη μια πλευρά της φωτογραφίας υπάρχει μια selfie της Kylie Jenner, η οποία είναι guru του μακιγιάζ και η εικόνα της είναι όπως πάντοτε αψεγάδιαστη και εκθαμβωτική. Από την άλλη πλευρά βλέπουμε μια selfie της ηθοποιού, η οποία ποζάρει με το μακιγιάζ που δημιουργήσαν για εκείνη τα παιδιά της. Το αποτέλεσμα στην περίπτωση της Charlize Theron  δεν είναι επαγγελματικό αφού το κραγιόν έχει φύγει από τη θέση του, ωστόσο η ίδια αφήνει να εννοηθεί με χιούμορ, πως το δικό της look είναι καλύτερο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Το post ξετρέλανε τους θαυμαστές της, ενώ η Kylie Jenner απάντησε στην Charlize Theron με μια σειρά από emojis που γελούν και μερικά φιλιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below