Η Charlize Theron είναι μια από τις celebrities που δεν μας απασχολεί συχνά με την προσωπική της ζωή και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να είναι single και έχει αφιερώσει την καθημερινότητά της στα παιδιά και τη δουλειά της. Ωστόσο,  όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα στο Spotify podcast της Diane Von Furstenberg, οι κόρες τους έχουν αντίθετη γνώμη αφού θέλουν από τη μητέρα τους να βρει ένα σύντροφο.

«Πριν από δύο ημέρες ήμουν στο αυτοκίνητο με τις δύο κορες μου και η μικρή μου είπε το εξής: «Χρειάζεσαι ένα αγόρι!». Και εγώ είπα τότε ότι δεν χρειάζομαι, γιατί αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά πραγματικά. Εκείνη τότε μου είπε: «Ξέρεις κάτι μαμά; Χρειάζεσαι ένα αγόρι, έχεις ανάγκη από μια σχέση!», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στη συνέχεια η Charlize Theron είπε ότι φρόντισε να εξηγήσει πώς έχουν τα πράγματα στην κόρη της, ενώ της ξεκαθάρισε ότι είναι σε σχέση αλλά … με τον ίδιο της τον εαυτό.

«Είχε αυτό το βλέμμα στα μάτια που έδειχνε πως δεν είχε ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχει καν αυτή η πιθανότητα. Τα έχασε», σημείωσε η ηθοποιός για την αντίδραση της κόρης της, που μόλις είχε μάθει ότι η μητέρα της είναι σε σχέση με τον ίδιο της τον εαυτό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below