Μπορεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτής της σεζόν να είναι -όπως κάθε άνοιξη/καλοκαίρι άλλωστε- τα έντονα χρώματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εξοστρακίσουμε τα πιο ψυχρά, κλασικά χρώματα από το νεσεσέρ μας. Τρανό παράδειγμα ένα από τα τελευταία makeup looks της Sophie Turner.

H τηλεοπτική Sansa Stark του GOT αναβάθμισε το κλασικό cat eye, κάνοντας μία λευκή γραμμή πάνω από τη μαύρη. Έτσι το look έγινε όχι μόνο πιο ιδιαίτερο, αλλά και πιο ανοιξιάτικο. Το μακιγιάζ της για το event της επερχόμενης ταινίας X-Men: Dark Phoenix ήταν δημιουργία της makeup artist Georgie Eisdell, η οποία μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία της ηθοποιού στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgie Eisdell-Makeup Artist (@georgieeisdell) on

Η Eisdell, όπως αποκάλυψε, ξεκίνησε κάνοντας μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων της Sophie. Ύστερα έκανε μια πιο έντονη γραμμή που τελείωνε σε wing από πάνω με λευκό eyeliner. Το look ολοκληρώθηκε με μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρα και nude χείλη.

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε το λευκό μολύβι ματιών στο καθημερινό μακιγιάζ σας με ένα λιγότερο δραματικό τρόπο, θα σάς πρότεινα να το χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων, προκειμένου να κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο ξεκούραστο και τα μάτια σας πιο μεγάλα.

Θέλετε να αντιγράψετε το look; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω λευκά μολύβια ματιών: