Για να πετύχουμε την τέλεια βάση και να έχουμε ένα σωστό makeup, η αλήθεια είναι πως πρέπει να προσέξουμε μερικά πράγματα. Ωστόσο, είναι εύκολα βήματα που όταν τα ακολουθήσουμε δε θα αντιμετωπίσουμε καμία δυσκολία και θα δημιουργήσουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας. Ποια είναι αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις!

#1 Φρόντισε το χρώμα του foundation που τοποθετείς στο πρόσωπο να είναι ίδιο με το λαιμό, ώστε να μη φαίνεται σαν μάσκα!

#2 Χρησιμοποίησε ένα primer που γεμίζει τους πόρους χωρίς να τους φράζει, για να έχεις λείο αποτέλεσμα και το makeup να διαρκέσει για ώρες!

#3 Να χρησιμοποιείς την κατάλληλη βάση για το δικό σου τύπο επιδερμίδας. Εάν λοιπόν έχεις ξηρή επιδερμίδα, χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό, κρεμώδες foundation, ενώ εάν το δέρμα σου είναι λιπαρό πρόσεξε ώστε η σύσταση της βάσης σου να είναι oil free!

#4 Πρόσεξε ώστε το κονσίλερ σου να είναι στη σωστή απόχρωση. Για την κάλυψη των σημαδιών ή των μαύρων κύκλων χρησιμοποίησε ένα με πορτοκαλί υπότονους, ίδια απόχρωση με το foundation σου, ενώ για να δώσεις φως στα διάφορα σημεία του προσώπου προτίμησε concealer σε ένα τόνο πιο ανοιχτό.

#5 Όσο λιγότερη ποσότητα makeup τόσο το καλύτερο! 1 pump είναι η ιδανική ποσότητα για όλο το πρόσωπο, επικεντρώνοντας στη συνέχεια περισσότερη στα σημεία που χρειάζεσαι μεγαλύτερη κάλυψη!