Η σύνθεση του Cheek Pop ξεκινά σαν υγρή βάση και ψήνεται αργά μέσα σε μια φόρμα η οποία του χαρίζει το σχήμα ζέρμπερας. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεταξένιο, περλέ και πουδρένιο προϊόν το οποίο προσφέρει μια ζωηρή δόση χρώματος που γλιστρά εύκολα και ανεπιτήδευτα στην επιδερμίδα, προσφέροντας μια διακριτικά λαμπερή απόδοση χρώματος. Περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως Γλυκερίνη και Σκουαλένιο, τα οποία προσδίδουν μία κρεμώδη λάμψη από μέσα προς τα έξω.

Το νέο ρουζ και highlighter έχει μία υβριδική φόρμουλα, ελαφριά και απαλή, εφαρμόζεται εύκολα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Κυκλοφορεί σε έξι νέες, περλέ αποχρώσεις που προσδίδουν μία διακριτική και λαμπερή όψη,με εφέ δεύτερης επιδερμίδας, που διαρκεί 10 ώρες. Περλέ χρωστικές αντανακλούν το φως, θρεπτικά συστατικά, όπως το Σκουαλένιο και η Γλυκερίνη εγχύονται στην επιδερμίδα για μία λάμψη που πηγάζει εκ των έσω και δημιουργεί μία υγιή, ελαφρά κρεμώδη λάμψη στα μάγουλα.

Οδηγίες Εφαρμογής: Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ρουζ, περάστε το από το ρουζ και εφαρμόστε στα μήλα, καθοδηγώντας τις κινήσεις σας απαλά από τα ζυγωματικά έως τους κροτάφους. Εφαρμόστε το μόνο του ή συνδυαστικά με το κλασικό και αγαπημένο σας Blushing BlushPowder Blush για πολυδιάστατη όψη.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below