Μπορεί το κονσίλερ να κρύβει αποτελεσματικά κάθε ατέλεια και η μάσκαρα να τονίζει το βλέμμα με ένα μόλις πέρασμα στις βλεφαρίδες, όμως το ρουζ είναι εκείνο που χαρίζει στο πρόσωπο χρώμα υγείας και φρεσκάδα.

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά και διαφορετικές υφές.

Εάν έχετε ξηρό δέρμα ή θέλετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα προτιμήστε ρουζ με κρεμώδη ή υγρή σύνθεση, ενώ εσείς που έχετε πιο λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ επιλέξτε ένα σε μορφή πούδρας.

Έχοντας βγάλει αυτό από τη μέση, το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε πώς θα το εφαρμόσετε. Μπορεί παλαιότερα, ο τρόπος να ήταν ένας και να ήθελε να τοποθετείτε το ρουζ στα μήλα του προσώπου, πλέον όμως υπάρχουν κι άλλοι που ίσως κολακεύουν περισσότερο το σχήμα του προσώπου σας ή απλά σας αρέσει πιο πολύ το εφέ που κάνουν.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τους τρεις πιο δημοφιλείς τρόπους εφαρμογής που επικρατούν τελευταία στο χώρο της ομορφιάς και πειραματιστείτε την επόμενη φορά που θα κάνετε το μακιγιάζ σας.

Τα ρουζ που αγαπάμε αυτό το διάστημα

Neo Nude A Line Blush, Armani

Teint Idole Ultra Wear Blush Stick,  Lancôme

Tinted Moisturizer Blush, Laura Mercier

 Limited edition Cream Blush Duo, NYX Professional Makeup

Glow Play Blush / M·A·C Wild Cherry, MAC

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below