Οι τάσεις στην ομορφιά, όπως και στη μόδα, κάνουν κύκλους. Ανά δεκαετία σχεδόν, trends που πιστεύαμε πως δεν θα ξαναδούμε ποτέ, κάνουν την εμφάνισή τους με μικρές παραλλαγές που τα κάνουν να δείχνουν λίγο πιο σύγχρονα και φρέσκα.

Η νέα τάση που φαίνεται να επιστρέφει θυμίζει κάτι από 90s grunge και θέλει να τονίζεις τους.. μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Η αλήθεια είναι πως δεν φανταζόμασταν ποτέ πως κάτι τέτοιο θα γινόταν trend, αλλά αν σκεφτούμε πως τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της ομορφιάς θέλει να προβάλει ολοένα και περισσότερο τις «ατέλειές» μας, τότε μάλλον βγάζει νόημα.

Το παρακάτω βίντεο έχει ήδη γίνει viral στο TikTok μέσα σε λίγες μέρες, με την χρήστη που το ανέβασε να τονίζει τους κύκλους κάτω από τα μάτια της χρησιμοποιώντας μακιγιάζ.

@sarathefreeelf♬ GREEK TRAGEDY REMIX – Laura🍒

Τα περισσότερα σχόλια από κάτω έμοιαζαν κάπως έτσι, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα, αφού κι εμείς είχαμε τις ίδιες σκέψεις όταν το είδαμε.

Αν και δεν είμαστε σίγουροι πως αυτό το trend είναι κάτι που θα δοκιμάσουμε, θα εστιάσουμε στο θετικό που προκύπτει: οι τάσεις σιγά σιγά απομακρύνονται από το αψεγάδιαστο, γεμάτο φίλτρα πρόσωπο που βλέπουμε στο Instagram και στρέφεται στη φυσικότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below