Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ψάχνουμε μυστικά για το τέλειο cat eye. Είναι μία από τις δεξιότητες που πάντα οι γυναίκες προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε. Ο makeup artist, Kabuki, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ στην πασαρέλα του Guy Laroche για τη σεζόν Fall/Winter 2019, αποκάλυψε το No.1 μυστικό, που τον βοηθά να πετυχαίνει πάντα την τέλεια γραμμή backstage.

Το μυστικό για τέλεια γραμμή eyeliner κρύβεται, όπως αποκάλυψε, στη θέση του κεφαλιού. «Σήκωσε το πιγούνι και κοίταξε προς τα κάτω», εξηγεί. Έτσι βλέπεις τη νοητή γραμμή που κάνουν από μόνα τους τα μάτια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις οδηγίες του, θα πρέπει να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις την άκρη της γραμμής έχοντας πάντα τα μάτια ανοικτά. «Όταν κάνω winged eyeliner, το σχεδιάζω πάντα με τα μάτια ανοικτά για να ξέρω ακριβώς που θα πέφτει η άκρη της γραμμής. Όταν τα μάτια είναι κλειστά, δεν ξέρεις πώς θα είναι όταν ανοίξουν», λέει. «Στη συνέχεια, γεμίζω το υπόλοιπο», προσθέτει.

Όσον αφορά, την τοποθέτηση της γραμμής, αυτό εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου σου, αλλά το πιο σημαντικό, όπως υπογραμμίζει, είναι να σχεδιάσεις πρώτα την εξωτερική γωνία και μετά να κάνεις τη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες.