Ξέρουμε ότι έχεις κι εσύ ξεσπάσει πολλές φορές στα φρύδια σου κάτι που μπορεί να σου έχει κοστίσει αρκετά. Ίσως τα έκανες υπερβολικά λεπτά, μπορεί να τα έβαψες και να έχασαν την πυκνότητά τους, ακόμη και να εφάρμοσες κάποια τεχνική ημιμόνιμου τατουάζ η οποία να μην είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επειδή δεν είσαι η μόνη, είμαστε όλες μαζί σε αυτό, ψάξαμε να δώσουμε μια λύση στο πρόβλημα των ταλαιπωρημένων φρυδιών και καταλήξαμε ότι είναι το ημιμόνιμο tattoo με την μέθοδο microblanding.Αποτελεί την τελευταία τάση και το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό.

H Kωνσταντίνα Ιωσήπου, αισθητικός κοσμητολόγος, ιδιοκτήτρια του Neda Face Art και εκπαιδεύτρια με πιστοποίηση από τη Phibrows, μας μίλησε για το τι δεν της αρέσει να βλέπει στα πρόσωπα των γυναικών, πως αυτό διορθώνεται και μας εξήγησε τι είναι η τεχνική microblading:
“Τι βλέπω και με στεναχωρεί; Βαθιά tattoo από επαγγελματίες που αφήνουν ουλές στις πελάτισσες, κόκκινα tattoo και δυστυχώς μολύνσεις.  Αυτό που ονειρευόμουν ήταν  κάποια τεχνική που να μην φαίνεται ότι η πελάτισσα έχει επεξεργαστεί “τεχνικά “τα φρύδια της .Έτσι λοιπόν μόλις είδα την τεχνική του microblading είπα ότι είναι ακριβώς αυτό που μου αρέσει. ‘Εκανα σεμινάρια σε εξωτερικό και κατόρθωσα να πάρω τον τίτλο του master στην μεγαλύτερη Ακαδημία του κόσμου της Phibrows.
Το microblading λοιπόν, είναι μια χειρoνακτική τεχνική όπου σε ένα στυλό εφαρμόζεται μια σειρά από βελόνες περίπου 5 φορές πιο λεπτές από αυτές του μηχανήματος. Αυτός είναι ο λόγος που οι “τρίχες ” που δημιουργoύνται είναι αρκετά λεπτές και φυσικές. Γίνεται επιδερμικά στην 4η στιβάδα της επιδερμίδας την ακανθωτή. Έτσι λοιπόν το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο όπως και πρέπει τελικά να γίνεται .Το πρόσωπο δέχεται το γήρας και δεν πρέπει να μένει πάνω σε αυτό το tatoo περισσότερο από 2 έτη.

Ένα άλλο κεφάλαιο είναι τα χρώματα.Πολλές φορές συναντάμε κόκκινα-μοβ tattoo. Τα pigments που χρησιμοποιούνται σε αυτή την τεχνική είναι χωρίς βαρέα μέταλλα που μετατρέπουν το χρώμα σε αυτές τις αποχρώσεις και δεν βασίζονται στα οξείδια του σιδήρου. Μέσα λοιπόν από σωστά υλικά και σωστή εκπαίδευση έχουμε σχεδόν όλο το πακέτο για μια επιτυχημένη εφαρμογή.Τι μας λειπει; Ο χώρος. Θα πρέπει να πληρoί όλες τις προϋποθέσεις του υγειονομικού γιατί ερχόμαστε σε επαφή με αίμα.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below