Η Miley Cyrus είναι γνωστό πως αγαπάει τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά. Αρκεί να θυμηθείς το pixie της και θα συνειδητοποιήσεις πόσο τολμηρή είναι. Βέβαια, αυτός είναι και ο λόγος που τη θαυμάζουν όλες οι beauty junkies. Γιατί μέσα από τις εμφανίσεις της γίνεται πηγή έμπνευσης για όσες αγαπούν να δείχνουν πάντα φρέσκιες και cool.

Όπως ακριβώς συνέβη και πριν από μερικές ημέρες, όταν η διάσημη τραγουδίστρια απέδειξε ότι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου την ημέρα των γενεθλίων σου είναι ένα νέο haircut, για το οποίο θα μιλούν όλοι. Η Miley Cyrus δεν αφέθηκε στα χέρια των ειδικών που επιμελούνται την εικόνα της σε επίσημες εμφανίσεις, αλλά επιστράτευσε τη μητέρα της, Tish Cyrus, η οποία έπιασε ψαλίδι και χτένα και προσπάθησε να δημιουργήσει στην κόρη της ένα look με punk χαρακτήρα.

Το βίντεο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η ίδια η Tish Cyrus και η τραγουδίστρια δείχνει πραγματικά να το απολαμβάνει, αφού χαμογελάει διάπλατα και περιμένει με αγωνία να δει το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, την τελική πινελιά φαίνεται πως έβαλε η celebrity hairstylist, Sally Hershberger, η οποία ολοκλήρωσε το κούρεμα με επαγγελματικό τρόπο και δήλωσε στο E! News: «Η Miley ήθελε ένα πιο punk look. Ήθελε κάτι edgy. Έτσι καταλήξαμε στο μοντέρνο mullet κούρεμα, το οποίο μπορεί να το μεταμορφώσει είτε σε messy, είτε σε wavy είτε σε sleek χτένισμα».

View this post on Instagram

PUNK VIBE🤘🏻✂️🖤

A post shared by Sally Hershberger (@sallyhershberger) on

Το συγκεκριμένο κούρεμα κάνει δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν, μιας και νωρίτερα αυτόν το μήνα, είδαμε να έχει υιοθετηθεί και από την νεαρή τραγουδίστρια, Billie Eilish, μόνο που στη δική της περίπτωση τα μπροστινά μαλλιά είναι πιο κοντά. Πρόκειται για το κούρεμα που θέλει τα μαλλιά να έχουν πολύ έντονο φιλάρισμα, ώστε να δημιουργούνται πολλά layers και ασυμμετρία.

Εμείς να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Miley Cyrus, που έγινε 27 και να της πούμε ότι το νέο look μας αρέσει πολύ!