Αυτήν την εποχή, η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα ζητήματα ομορφιάς που έρχονται ξανά στο προσκήνιο.  Λίγο καιρό, πριν από την εμφάνισή μας στην παραλία, οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουμε να αναζητούμε, σχεδόν πανικόβλητες, τις λύσεις που θα μειώσουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε σημεία όπως οι γλουτοί και οι μηροί. Υιοθετούμε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, βάζουμε στην καθημερινότητά μας τη γυμναστική, φροντίζουμε για την καλή ενυδάτωση του οργανισμού με την κατανάλωση χυμών και αρκετής ποσότητας νερού. Ομως, αυτά δεν αρκούν για την καταπολέμηση του πρβλήματος. Το δέρμα χρειάζεται παράλληλα τακτική, ολοκληρωμένη περιποίηση με εξειδικευμένα προϊόντα που βοηθούν στην επίτευξη μιας πιο καλοσχηματισμένης σιλουέτας, αλλά και στην απαλλαγή από αυτόν τον “εχθρό”, ο οποίος δεν κάνει καμία μα καμία διάκριση.

Απόδειξη αυτού, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, η Miranda Kerr. Το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία και πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, αν και διαθέτει κορμί – λαμπάδα, πρόσφατα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι έχει ένα μικρό μυστικό, χάρη στο οποίο καταφέρνει να διώξει την κυτταρίτιδα από το σώμα της. Ποιο είναι αυτό; Οπως θα δεις και στο boomerang που δημοσίευσε, η Miranda Kerr είναι μεγάλη φαν του dry brushing, το οποίο όπως έγραψε στη λεζάντα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

“Happy self-care Sunday”, έγραψε στη λεζάντα του boomerang, στο οποίο δείχνει πώς βουρτσίζει τα πόδια της, από πάνω μέχρι κάτω με μία στεγνή βούρτσα με φυσική τρίχα.