Φέτος το καλοκαίρι καλεί -όπως κάθε χρόνο άλλωστε- για έντονα χρώματα και fun πειραματισμούς στο μακιγιάζ. Οι επόμενοι μήνες είναι η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε νέες τεχνικές και να αντικαταστήσετε τα σκουρόχρωμα eye looks με πιο φωτεινά. Εάν πρέπει να επενδύσετε σε ένα μόνο καλλυντικό για φέτος το καλοκαίρι αυτό θα πρέπει να είναι (εκτός από το αντηλιακό σας φυσικά!) μία σκια ματιών σε έντονο χρώμα, που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το καλοκαιρινό σας μαύρισμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rio Viera-Newton (@riovn) on

Το χρώμα που επιλέγουν όλες οι A-list celebrities στο κόκκινο χαλί, αλλά και τα αγαπημένα μας beauty girls στο Instagram είναι το λιλά, το οποίο δίνει μια πιο fun διάσταση σε κάθε μακιγιάζ και αναδεικνύει μοναδικά τα καστανά μάτια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on

Επιλέξτε μια λιλά ή μια πιο σκουρόχρωμη μοβ σκιά για τις βραδινές σας εμφανίσεις και απλά απλώστε την -ακόμη και χωρίς πινέλο- σε όλο το κινητό βλέφαρο, χωρίς να περάσετε το όριο του κόκκαλου που βρίσκεται κάτω από τα φρύδια. Εάν η τάση αυτή είναι πολύ τολμηρή για τα δεδομένα σας, απλά φορέστε μια μάσκαρα σε pop απόχρωση ή αντικαταστήστε το κλασικό, μαύρο eyeliner με ένα μολύβι ματιών σε μοβ απόχρωση.