Ας μην κοροϊδευόμαστε,  καμιά μας δεν θέλει να ξοδεύει 50€ τη βδομάδα για μανικιούρ. Κι όμως μπορείς να πετύχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα στα νύχια σου, βάφοντάς τα μόνη σου στο σπίτι. Αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου!

Nail Scrub, Radiant

Step 1: Προετοιμασία
Αφού ξεβάψεις πολύ καλά και κόψεις τα νύχια σου, βύθισέ τα ακροδάχτυλά σου για μερικά λεπτά σε ένα μπολ με ζεστό νερό ή χλιαρό λαδάκι για να μαλακώσεις και να ενυδατώσεις τα πετσάκια. Στη συνέχεια μπορείς να τα σπρώξεις προς τα πίσω χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο για τα πετσάκια. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα nail scrub για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να μαλακώσεις τα πετσάκια.

Almond Nail & Cuticle Oil, The Body Shop

Step 2: Ενυδάτωση
Χρησιμοποίησε ένα πλούσιο έλαιο περιποίησης με αμυγδαλέλαιο, για να μαλακώσεις τις παρανυχίδες και να περιποιηθείς τα νύχια σου.

Nail Block, The Body Shop

Step 3: Σχήμα
Δώσε στα νύχια σου το σχήμα που προτιμάς με τη λίμα και ύστερα χρησιμοποίησε το buffer για να κάνεις λεία την επιφάνεια τους.

Base Coat Abricot, Dior

Step 4: Βάση
Ώρα να περάσεις τα νύχια σου με μια βάση, η οποία θα θρέψει και θα λειάνει την επιφάνεια των νυχιών πριν από την εφαρμογή του βερνικιού, αλλά και θα ενισχύσει το κράτημα.

Βερνίκι νυχιών, Ballet Slippers, Essie

Step 5: Χρώμα
Πέρασε τα νύχια σου με δύο λεπτές στρώσεις από το αγαπημένο σου βερνίκι. Φρόντισε η πρώτη στρώση να έχει στεγνώσει πολύ καλά πριν περάσεις στη δεύτερη.

La Laque Couture Quick Dry, Yves Sint Laurent

Step 6: Top coat
Αισίως φτάσαμε στο τελευταίο βήμα! Αφού στεγνώσει το βερνίκι, πέρασε τα νύχια σου με μια λεπτή στρώση top coat, που θα χαρίσει ακαταμάχητη λάμψη και διάρκεια στο μανικιούρ σου. Έτοιμη!