Το μανικιούρ είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας. Μπορεί για μερικούς να αποτελεί “λεπτομέρεια” στην ουσία όμως είναι η τελευταία πινελιά που χαρακτηρίζει ταυτόχρονα και τη στιλιστική πλευρά μας αλλά και τις προτιμήσεις μας στην ομορφιά. Τα νύχια και το χρωματολόγιο που επιλέγουμε για να τα βάψουμε μαρτυρούν πολλά για την προσωπικότητά μας, το στιλ μας, ακόμη και την περίσταση στην οποία θα παρευρεθούμε.

Ωστόσο, η περιποίηση των άκρων είναι εξίσου σημαντική με ένα καλό μανικιούρ, και είναι κάτι που οι περισσότερες από εμάς αμελούμε, μιας και το να δοκιμάσουμε την πιο hot απόχρωση βερνικιού ή το latest nail art είναι προτεραιότητα μας. Αυτό συχνά μας φέρνει αντιμέτωπες με έναν “εχθρό” που λέγεται “παρανυχίδες”, οι οποίες αν δεν λάβουν τη σωστή φροντίδα είναι πιθανό να δημιουργήσουν ακόμα και φλεγμονή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Για να αποφύγεις μια τόσο επώδυνη κατάσταση – σίγουρα το έχεις βιώσει κάποια στιγμή- έχω φτιάξει για σένα μια λίστα με τα top προϊόντα της αγοράς, τα οποία μέσα από την καθημερινή τους χρήση, θα σε βοηθήσουν να προστατέψεις την περιοχή γύρω από τα νύχια και να προλάβεις τα χειρότερα!

ESSIE NAIL CARE APRICOT CUTICLE OIL, ESSIE

ALMOND NAIL & CUTICLE OIL, THE BODY SHOP

OPI PROTECTIVE HAND NAIL & CUTICLE CREAM, OPI

HUILE ABRICOT, DIOR

NAIL CUTICLE CREAM, ESSENCE

101 OINTMENT MULTIBALM, NANOLIPS

NAIL & CUTICLE NOURISHING OIL, ERRE DUE

CUTICLE OIL: HYPERICUM EXTRACT, NEEM, BORAGE, GROWN ALCHEMIST

SHEA NOURISHING NAIL & CUTICLE OIL, L’OCCITANE

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below