Τα μακριά νύχια είναι τάση και αν την έχεις υιοθετήσει κι εσύ, τότε ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να τα διατηρήσεις στην εντέλεια. Σίγουρα σου έχει συμβεί μία ή παραπάνω φορές να κάνεις μία δουλειά και ξαφνικά ένα από τα νύχια που μάκραινες με τόσο κόπο και υπομονή να σπάσει ή να κοπεί. Τι κάνεις τότε; Είτε τα κόβεις όλα, ώστε να έχουν το ίδιο μήκος, είτε εφαρμόζεις το παρακάτω trick.

Κι όμως, γίνεται να «κολλήσεις» το σπασμένο/κομμένο νύχι μόνη σου στο σπίτι και το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα σακουλάκι από τσάι. Βλέπεις, τα σακουλάκια αυτά είναι κατασκευασμένα από ένα λεπτό, ινώδες χαρτί, το οποίο μπορεί να κολλήσει στο νύχι, χωρίς όμως να προσθέσει όγκο που θα αποκαλύπτει το «μυστικό» σου.

That said, αυτό το trick μπορεί να «σώσει» εσένα και το νύχι σου μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποκοπεί εντελώς. Τι πρέπει να κάνεις;

Κόψε ένα κομμάτι από το σακουλάκι, ίσο με το μέγεθος του νυχιού σου και κόλλησέ το πάνω, αφού έχεις εφαρμόσει μία διάφανη βάση. Έπειτα άπλωσε άλλη μία στρώση από το βερνίκι και μόλις στεγνώσει εντελώς δώσε με τη λίμα σχήμα στο νύχι σου. Τέλος, βάψε κανονικά τα νύχια σου με το βερνίκι της επιλογής σου και είσαι έτοιμη!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below