Αν θέλετε να ενισχύσετε το nail art game σας, δίνοντάς του ανανεωμένο χαρακτήρα αλλά διατηρώντας το παράλληλα απλό, η Kendall Jenner σας έχει τη λύση. Το 26χρονο μοντέλο δημοσίευσε σε story της στο Instagram τη νέα της επιλογή στα νύχια και έγινε για ακόμη μία φορά η έμπνευση που δεν ξέραμε πως χρειαζόμασταν.

Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: “ταρταρούγα από τη @lisa_kon”, ενώ η δημιουργός του συγκεκριμένου nail art φαίνεται πως έχει επιμεληθεί τα νύχια της Kendall πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. H Lisa Kon, μοιράστηκε επίσης στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, αρκετές φωτογραφίες από τα νύχια του μοντέλου και εξήγησε το σκεπτικό πίσω από το πρωτότυπο μανικιούρ.

@kendalljenner

«Αυτό το σχέδιο νυχιών ταίριαζε απόλυτα με το δραματικό Carolina Herrera φόρεμα που επέλεξε η Kendall για την τότε εμφάνισή της», είπε συγκεκριμένα η Lisa. Η ίδια επίσης αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη δημιουργία του μανικιούρ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

Και η αλήθεια είναι πως η Κendall Jenner μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους μανικιούρ, αφού πριν λίγο καιρό μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα ίδιου μοτίβου γαλλικό μανικιούρ, αυτή τη φορά με ρίγες ζέβρας στο τελείωμα.

Ακόμη, πολλοί fans παρατήρησαν πως αυτή η μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ έχει ομοιότητες με το «αμερικανικό» μανικιούρ – άλλη εκδοχή του γαλλικού – που προτιμήθηκε από πολλούς nail artists φέτος. Η διάφανη βάση αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό, ενώ διαφοροποιείται το τελείωμά του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below