Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, με τη διάφανη ή γαλακτερή βάση, ήταν η top τάση για τα νύχια από το 2000 μέχρι το 2009. Οι περισσότερες γυναίκες το χαρακτήριζαν ως την πιο κομψή επιλογή, που έκανε τα άκρα να δείχνουν πολύ περιποιημένα. Στην πορεία, είδαμε ότι οι τάσεις που αναδείχθηκαν μέσα από τα μεγαλύτερα fashion shows των διάσημων brands έπαιξαν σημαντικό ρόλο και κατάφεραν για λίγο να το επισκιάσουν, όμως χάρη στη διαχρονική του αξία, το γαλλικό μανικιούρ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και σε προκαλεί να το προτιμήσεις ξανά, δίνοντάς του παράλληλα μια σύγχρονη νότα, με αφορμή τη γιορτινή περίοδο.

Την πρώτη εντυπωσιακή απόπειρα έκανε το supermodel Kaia Gerber, η οποία μας σύστησε μια εναλλακτική εκδοχή των French nails. Το μανικιούρ υπέγραψε η celebrity nail artist Mei Kawajiri, της οποίας η δουλειά γίνεται πάντοτε viral στο Instagram. Η Mei Kawajiri επέλεξε να βάψει τα νύχια της Kaia με μια γαλακτερή βάση κι έπειτα να αντικαταστήσει το λευκό χρώμα στην άκρη των νυχιών με πορτοκαλί, πράσινο, μπλε, ροζ και κίτρινο χρώμα ως μια αναφορά στην περίοδο των γιορτών.

Η συγκεκριμένη cool πρόταση έχει ήδη αγαπηθεί από πολλά νεαρά κορίτσια που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, να βγουν από τα τετριμμένα και να ξεχάσουν για λίγο τις μεταλλικές αποχρώσεις και το glitter.

Είσαι έτοιμη να το δοκιμάσεις;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below