Η δαιμόνια Kylie Jenner δεν είναι τυχαία μια από τις πιο πλούσιες δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως κάτω των 25 ετών. Έχοντας χτίσει μια αυτοκρατορία γύρω από το πρόσωπό της στον τομέα της ομορφιάς, η μικρή αδερφή των Kardashians φαίνεται πως έχει μαζί με την ομάδα της την ικανότητα όχι μόνο να προβλέπει τις τάσεις αλλά και να τις δημιουργεί.

H Kylie, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί μια σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με κάποιο μέλος της οικογένειάς της, καθώς μέχρι τώρα την έχουμε δει να συνεργάζεται με τις αδερφές της Kim και Kourtney καθώς και με τη μητέρα της, Kris. Αυτή τη φορά όμως, η Kylie συνεργάζεται με ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς της και αυτή δεν είναι άλλη από την αδερφική της φίλη, Jordyn Woods.

Η φιλία των 2 κοριτσιών μετράει πολλά χρόνια, με τις ίδιες να έχουν παραδεκτεί πολλές φορές δημόσια, ότι έχουν φτάσει στα πρόθυρα τσακωμού αφού είναι παράλληλα και συνεργάτιδες σε διάφορα επίπεδα, ωστόσο η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη που πάντα υποχωρούν.

Η σειρά που ονομάζεται Kylie x Jordyn αποτελείται από 5 προϊὄντα μακιγιάζ σε γήινους τόνους αλλἀ με έμφαση στις λαμπερές υφές ενώ το packaging είναι πραγματικό eye candy, με χρυσές καρδούλες να ντύνουν τη συσκευασία η οποία είναι σε σοκολατένιο χρώμα.

Η σειρά περιλαμβάνει μια παλέτα 12 αποχρώσεων στα χρώματα του φθινοπώρου, με αποχρώσεις που ξεκινούν από ζεστά κεραμιδί και φτάνουν ως το έντονο μοβ ενώ δεν λείπει και μια παλέτα με τέσσερα highlighters. Η σειρά συμπληρώνεται από ένα ματ κραγιόν σε ζεστή καφέ απόχρωση και από 2 lip gloss σε nude ροδακινί και χρυσή απόχρωση αντίστοιχα.

Kάποια από τα προϊόντα έχουν ήδη εξαντληθεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below