Θυμάσαι το Met Gala του 2013, με θέμα PUNK: Chaos to Couture; Σε αυτό το event πολλές διάσημες γυναίκες από τον καλλιτεχνικό κόσμο του εξωτερικού εμφανίστηκαν με ανατρεπτικά punk looks που παραδόξως τους πήγαιναν πολύ. Ανάμεσα σε αυτές τις celebrities ήταν και η τραγουδίστρια, Taylor Swift, η οποία όμως τότε, είχε υιοθετήσει ένα πιο χαλαρό hairstyle σε σχέση με τις υπόλοιπες καλεσμένες. Μπορεί να μην ξέρουμε το λόγο, αλλά σίγουρα μετά από 7 ολόκληρα χρόνια, η Taylor Swift αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είχε τολμήσει περισσότερο με το χρώμα των μαλλιών της, όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η 30χρονη σταρ, ακολουθώντας την αγαπημένη beauty συνήθεια όλων των celebrities που μένουν στο σπίτι αυτό το διάστημα, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και να δοκιμάσει ένα πολύ εκκεντρικό look, προσθέτοντας ροζ και μπλε πλατιές ανταύγειες οι οποίες δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με τη βάση των μαλλιών της, που έχουν ξανθό χρώμα.

H Taylor Swift αποκάλυψε το νέο της hair color στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες της, ενώ είχε προετοιμάσει τους followers για αυτήν την αλλαγή, αφού πριν από μερικές εβδομάδες είχε μοιραστεί μαζί τους μια selfie σχολιάζοντας πως δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη την απόχρωση στα μαλλιά της.