Η τεχνολογία της Snapscara, της μάσκαρα που λάνσαρε η Maybelline New York στις αρχές του χρόνου, μπόρεσε να μετατρέψει την διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ από «μπελά» σε πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία, καθώς μπορεί να αφαιρεθεί ακόμα και με χλιαρό νερό, ενώ παράλληλα απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει με μερικές μόνο κινήσεις έντονο όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Τον Ιανουάριο η Snapscara κυκλοφόρησε σε τρείς αποχρώσεις -μαύρο, μπλε και berry. Τέσσερεις μήνες μετά, και ενώ το καλοκαίρι είναι πλέον μια ανάσα μακριά, μπορούμε να υποδεχθούμε τις νέες fun και καλοκαιρινές αποχρώσεις της Snapscara.

Ultra Violet: Η κορυφαία απόχρωση για το 2019, φιγουράρει στις δημιουργίες όλων των διάσημων οίκων μόδας. Αυτό το έντονο μωβ θα δώσει ζωντάνια και χρώμα στις βλεφαρίδες σου, μετατρέποντας τα μάτια σου σε ένα Pop έργο τέχνης.
Bold Brown: Το καφέ χρώμα είναι αυτό που μπορεί να προσδώσει έναν εξωτικό τόνο, ακόμα και στο πιο χειμερινό μακιγιάζ. Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, το καφέ στις βλεφαρίδες σου μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα που πάντα αναζητούσες, ένα “no makeup” makeup μυστηριώδες look, με urban exotic πινελιές που συνδυάζονται αρμονικά με πιο γήινους και φυσικούς τόνους.