Όταν πρόκειται για tricks που αφορούν στο μακιγιάζ των ματιών, τότε η Katie Jane Hughes είναι μια από τις makeup artists που πρέπει να εμπιστευτείς. Σε ένα από τα τελευταία της posts στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έδειξε τον πιο εύκολο, γρήγορο αλλά και σωστό τρόπο, για να δημιουργήσεις μόνη σου την τέλεια γραμμή του winged eyeliner, που κάνει το βλέμμα «γατίσιο» και πολύ πολύ σαγηνευτικό.

Όπως θα δεις στο πολύ σύντομο βίντεο που «ανέβασε», η Katie Jane Hughes προτείνει αφού σχηματίσεις μια γραμμή κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων με το eyeliner της αρεσκείας σου, στη συνέχεια να δημιουργήσει την πολυπόθητη γωνία, κάνοντας μικροσκοπικές βούλες στην εξωτερική γωνία του ματιού, τις οποίες στη συνέχεια θα ενώσεις. Έπειτα, θα πρέπει με το eyeliner να γεμίσεις με χρώμα το κενό που έχει προκύψει, για να αποκτήσεις το winged eyeliner look.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ με το trick αυτό περιορίζεις τις πιθανότητες να γίνουν λάθη κατά την εφαρμογή.

Επίσης, σύμφωνα με την Katie Jane Hughes, για να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ ματιών, θα πρέπει να χρησιμοποιείς το προϊόν κρατώντας τα μάτια ανοιχτά για να ξέρεις ακριβώς που θα πέφτει η άκρη της γραμμής. Όταν τα μάτια είναι κλειστά, δεν ξέρεις πώς θα είναι όταν ανοίξουν.

Βρες παρακάτω μερικά από τα top eyeliners της αγοράς:

HYPER EASY LIQUID EYELINER, MAYBELLINE

COUTURE EYELINER VINYL, YVES SAINT LAURENT

EYES TO KILL DESIGNER EYELINER N.3, ARMANI

ARCHLINER INK, SHISEIDO

GRANDIÔSE LINER, LANCOME

WIRED EYELINERS, URBAN DECAY

INK LINER, BOBBI BROWN

MATTE SIGNATURE EYELINER, L’OREAL PARIS

EYELINER, GUERLAIN

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below