Όσον αφορά στα girl crushes μας, εκείνα που εμπιστευόμαστε πάντα να χαρίσουν άπλετη έμπνευση για το στιλ μας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, η Zoë Kravitz σίγουρα βρίσκεται στην κορυφή. Κάθε της εμφάνιση είναι αψεγάδιαστη, ενώ το προσωπικό της στιλ της έχει χαρίσει επάξια τον τίτλο του style και beauty icon. Για όλους αυτούς τους λόγους, όταν η συγκεκριμένη ηθοποιός αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα, εμείς κρατάμε σημειώσεις και αυτή τη φορά σειρά είχε το αγαπημένο της άρωμα.

«Πιστεύω πως οι μυρωδιές είναι απίστευτα σημαντικές. Μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και την ενέργεια, μπορούν να ξυπνήσουν αναμνήσεις και να μας κάνουν να σκεφτούμε κάποιον ή μια συγκεκριμένη στιγμή ή μέρος. Είναι τόσο δυνατές! Λατρεύω το Black Opium του YSL. Είναι ένα πραγματικά όμορφο και περίπλοκο άρωμα. Με κάνει να νιώθω τολμηρή, με κάνει να νιώθω σέξι. Μου θυμίζει γλυκιά βανίλιας, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα βαθύ άρωμα. Νομίζω ότι αυτές είναι περίπου και οι δύο πλευρές της προσωπικότητάς μου. Μερικές φορές θέλω να γέρνω περισσότερο προς το ένα παρά στο άλλο. Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Αυτή η ισορροπία μεταξύ υψηλού-χαμηλού, φωτεινού και σκοτεινού, ή αρσενικού και θηλυκού. Έπειτα, έχω τις μυρωδιές μου που με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Λατρεύω το θυμίαμα, όπως το nag champa, και τα αιθέρια έλαια», εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το αγαπημένο άρωμα της Zoë Kravitz

Σύμφωνα με τον οίκο, το νέο Black Opium Le Parfum είναι η πιο έντονη εκδοχή της συλλογής Black Opium μέχρι σήμερα και περιγράφεται ως ένα εξαιρετικά εθιστικό, αισθησιακό και απολαυστικό άρωμα. Στη βάση του βρίσκονται νότες μαύρου καφέ και τέσσερα είδη μεθυστικής βανίλιας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below