Το myesens, είναι ένα perfume brand με μια ιδιαίτερη φιλοσοφία: επιλέγει συναισθήματα, στιγμές και πραγματικές προσωπικότητες και τα “μεταφράζει” σε ιδιαίτερα αρώματα. Τα Boss Babe, Dance with Me, Happy (Today), I am A Limited Edition και Reborn Bohemian, σε ενθαρρύνουν να εκφράζεις καθημερινά κάθε πλευρά του εαυτού σου.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικά αυθεντικός. Είναι ένα σύνολο από διαφορετικές στιγμές, αναμνήσεις και διαθέσεις. Και αυτό είναι που μας κάνει όλους διαφορετικά υπέροχους. Την έκφραση αυτής της μοναδικότητας έρχονται να ενισχύσουν τα αρώματα του myesens, καθώς το άρωμά μας αποτελεί μια καθημερινή μορφή έκφρασης. Μια συλλογή που θα μεγαλώνει διαρκώς, με σκοπό να αναδείξει κάθε πτυχή της πολύπλευρης προσωπικότητας μας με ένα διαφορετικό άρωμα. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως κάθε άρωμα του myesens διηγείται ένα διαφορετικό story, εμπνευσμένο από ό,τι μπορεί να υπάρχει γύρω μας, ακόμα και πραγματικούς ανθρώπους.

Σήμερα, η συλλογή περιλαμβάνει πέντε χαρακτηριστικά αρώματα:

Boss Babeένα blend από blood orange, μεθυστική γαρδένια και γλυκές νότες tobacco.

Dance with Meένα γλυκόπικρο ελιξίριο με νότες δαμάσκηνου και διακριτικό φρουτώδη χαρακτήρα.

Happy (Today) – ένα αναζωογονητικό κύμα εσπεριδοειδών, αγκαλιασμένο από νότες ροζ πιπεριού και εξωτικών λουλουδιών monoi.

I am A Limited Editionένα μυστηριώδες άρωμα με νότες μανταρινιού, λευκών λουλουδιών και μια δόση καραμέλας.

Reborn Bohemian ο έντονος floral χαρακτήρας του Tuberose αναμειγνύεται με νότες candied violets και τη θερμή και γήινη φύση βανίλιας.

Ο πιο απλός τρόπος για να ανακαλύψεις όλες τις επιλογές του myesens είναι το Discovery Playset. Μία κομψή συσκευασία που περιλαμβάνει 2ml mini vials από τα 5 αρώματα, για να τα δοκιμάζεις στην καθημερινότητά σου και να ανακαλύψεις εκείνα που σε εκφράζουν.

Smart info: αφού δοκιμάσεις και τις 5 επιλογές, έχεις 5 ευρώ έκπτωση στην αγορά του fullsized αρώματος που θα επιλέξεις.

Βασικό συστατικό για όλα τα αρώματα myesens είναι η αγάπη, τόσο για σένα όσο και για το περιβάλλον. Γι’ αυτό 100% vegan, cruelty and paraben free, δερματολογικά ελεγμένα και σε ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below