Δημιουργία της Christine Nagel, αρωματοποιού της Hermès, το Eau de toilette Un Jardin à Cythère είναι ένας κήπος που εκπλήσσει, ούτε πράσινος, ούτε ανθισμένος, αλλά… ξανθός. Η έκφραση μιας οσφρητικής αναζήτησης που διασχίζει την Πελοπόννησο και οδηγεί στα Κύθηρα, ένα ελληνικό νησί που έχει εμπνεύσει πολυάριθμους καλλιτέχνες.

Με ένα μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων εσπεριδοειδών και δάσους, το Εau de toilette Un Jardin à Cythère παντρεύει το αγκάλιασμα των αγρωστωδών με την δύναμη του ξύλου της ελιάς και την τρυφερότητα του φρέσκου φυστικιού Αιγίνης.


Σχεδιασμένο από τον Fred Rawyler, το μπουκαλάκι είναι εμπνευσμένο από τις γραμμές που έχουν τα φανάρια στα αυτοκίνητα-αντίκες. Το γυαλί ζωντανεύει με τις αποχρώσεις του φωτεινού κίτρινου, που απηχεί το γεμάτο ήλιο άρωμα. Στην θήκη, ο καλλιτέχνης Ηλίας Καφούρος σκιαγραφεί ένα γεμάτο χρώματα τοπίο της γενέτειρας γης του: τα χρυσαφένια χόρτα, το πράσινο της ελιάς, το ροζ των φρέσκων φυστικιών Αιγίνης και, στο φόντο, το μπλε της θάλασσας.


Με το ανταλλακτικό Un Jardin à Cythère μπορείτε να ξαναγεμίσετε τα μπουκαλάκια των 100 ml, 50 ml και 30 ml. Μια υπεύθυνη κίνηση, που συμπληρώνει ένα αντικείμενο που έχει δημιουργηθεί για να αντέχει στον χρόνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below