Η επιλογή ενός αρώματος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και απαιτεί να επενδύσετε πολύ χρόνο στην αγορά για να βρείτε κάποιο που σας αρέσει και ταιριάζει με το ph της επιδερμίδας σας. Παρόλα αυτά, μερικές φορές βοηθάει να έχετε κάποια αρώματα υπόψιν σας πριν πάτε στα καταστήματα, ώστε να ξέρετε από που να ξεκινήσετε την οσφρητική σας έρευνα, είτε πρόκειται για νέα λανσαρίσματα, είτε για εκείνα που έκαναν τις περισσότερες πωλήσεις.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ποιο άρωμα φοράει καθημερινά η Julianne Moore, το οποίο μάλιστα επιλέγει να αγοράζει ξανά και ξανά εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.

«Φοράω το Kiehl’s Musk, το spray, εδώ και περίπου 25 χρόνια. Κάθε φορά που προσπαθώ να το αλλάξω, καταλήγω να γυρίζω σ’ αυτό. Μυρίζει όμορφα, σαν καθαριότητα, και δεν μου φαίνεται καθόλου βαρύ. Αυτό μου αρέσει πραγματικά πολύ», αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της. 

Το Original Musk Eau De Toilette, το signature αρωματικό blend της Kiehl’s κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1920, επαναλανσαρίστηκε το 1963 και δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα των perfume addicts.

Στις νότες κορυφής βρίσκονται άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντο που ακολουθούνται από μεσαίες νότες κρίνου, νερόλι, ylang ylang και τριαντάφυλλου. Στη βάση του αρώματος αναδύεται ο ανατολίτικος χαρακτήρας του με νότες σπόρου tonka, musk και πατσουλί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below