Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, το νέο πολυτελές pop-up store «Maison Christian Dior», που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos Village, υποδέχτηκε στον εντυπωσιακό χώρο του εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Ανάμεσά τους οι Αθηνά Οικονομάκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Έλενα Γαλύφα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, περιηγήθηκαν στον κομψό κόσμο του «Maison Christian Dior», γνώρισαντην exclusive συλλογή από 22 αρώματα, κεριά, σαπούνια και μεταξωτά φουλάρια αρωματισμού Mitzah του Οίκου και ανακάλυψαν τις αγαπημένες τους συνθέσεις. Την κορδέλα της νέας μπουτίκ έκοψε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Oliver Bergbaum.

Η παθιασμένη αγάπη για το άρωμα υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του Οίκου Dior. Μέσα από αυτή την κληρονομιά γεννήθηκε το«Maison Christian Dior». Πρόκειται για ένα pop-up store προσεκτικά σχεδιασμένo μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να φιλοξενεί ένα νέο σύμπαν Dior, αποκλειστικά αφιερωμένο στις περίφημες αρωματικές συλλογές και την τέχνη του δώρου που έχει απογειώσει ο Οίκος.

Το pop-up store «Maison Christian Dior» στο Nammos Village θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below