Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, μετά από ατελείωτους μήνες εγκλεισμού στο σπίτι, το μόνο που θέλουμε όλοι είναι να έρθει η στιγμή των διακοπών. Να μεταφερθούμε σε μία παραλία και να μείνουμε για πάντα εκεί ξέγνοιαστοι, κάτω από τον ήλιο, διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο.

Δυστυχώς θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί βρήκαμε το next best thing. Ένα άρωμα που μυρίζει «καλοκαίρι, παραλία και διακοπές» και θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι εκεί κάθε φορά που το μυρίζεις ή το φοράς.

Το νέο αγαπημένο σου άρωμα ακούει στο όνομα On The Beach και είναι η τελευταία κυκλοφορία του οίκου Louis Vouitton. Πρόκειται για μία δημιουργία του αρωματοποιού Jacques Cavallier Belletrud και στόχος του ήταν να κλείσει σε ένα μπουκάλι τον ήλιο, τα κύματα της θάλασσας και την απαλή ζεστασιά της άμμου στο δέρμα.

Αν είναι αυτό που ψάχνεις και χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, το On The Beach είναι για εσένα. Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Louis Vuitton και στο louisvuitton.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below