Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάστηκε με τον διάσημο Ελβετό καλλιτέχνη Urs Fischer για μια πολύπλευρη συλλογή η οποία αναδεικνύει το παιχνιδιάρικο, τολμηρό δημιουργικό όραμά του σε μια μεγάλη γκάμα δερμάτινων ειδών, ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

Με τίτλο “Louis Vuitton x Urs Fischer”, η πληθωρική εκδοχή του Urs Fischer στο μονόγραμμα του Louis Vuitton είναι το σημείο εκκίνησης αυτής της συλλογής και περιλαμβάνει τα Monogram flowers και τα αρχικά LV σε νέες χειρόγραφες εκδόσεις που αποκαλεί “σκίτσα μνήμης”. Τα προκύπτοντα μοτίβα έχουν προσαρμοστεί σχολαστικά ώστε να ταιριάζουν σε κάθε προϊόν σε αυτήν την ολοκληρωμένη συλλογή, αλλάζοντας το μέγεθος, την προοπτική, το χρώμα και την τεχνική εφαρμογής.

Διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο με κόκκινο και μαύρο με λευκό, αυτό το νέο μονόγραμμα είναι το βασικό διακοσμητικό μοτίβο της συνεργασίας και κάνει την εμφάνισή του σε όλα τα σχέδια της συλλογής. Εκτός από τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, επτά τσάντες ειδικής έκδοσης και μια γοητευτική beauty case ντύνονται με το μονόγραμμα του Urs Fischer για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χάρη σε μια εξαιρετική επεξεργασία στην οποία χρησιμοποιείται ένα υλικό που μοιάζει με βελούδο για τη δημιουργία πιο πλούσιας και ανάγλυφης υφής.

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ιδιόμορφους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από τον Urs Fischer. Τα μαγευτικά ζώα και τα αντικείμενα ενώνονται σε ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο που καλύπτει μια πολύχρωμη μεταξωτή επιφάνεια.

Το “Louis Vuitton x Urs Fischer” είναι ένα τέλεια, μεγάλης κλίμακας δείγμα του δημιουργικού κόσμου του Urs Fischer και το τελευταίο συναρπαστικό κεφάλαιο στη μακροχρόνια δέσμευση του Louis Vuitton στις τέχνες.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα Louis Vuitton παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2021.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below