Όλοι έχουμε ακούσει φήμες για το αξεπέραστο άρωμα της Rihanna, με πολλούς από τους celebrity γνωστούς της να παραδέχονται πως η τραγουδίστρια έχει μια από τις πιο χαρακτηριστικές και ευχάριστες μυρωδιές, κάτι που μόνο ανυπομονησία και ενθουσιασμό μας προκαλεί, ενόψει της κυκλοφορίας του πρώτου αρώματος της εταιρείας της, Fenty Beauty, στην Ευρώπη. Οι προσδοκίες για το μικρό αυτό χάλκινο μπουκάλι, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι και εξαντλήθηκε αμέσως, είναι υψηλές και το πολυαναμενόμενο Fenty Eau de Parfum θα μπορούσε να βρίσκεται στα χέρια μας πριν από τα Χριστούγεννα (για την ακρίβεια η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Δεκεμβρίου) καθιστώντας το, το ιδανικό δώρο για εμάς ή τους αγαπημένους μας.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που celebrities επιχειρούν την είσοδο τους στο χώρο των αρωμάτων. Σχεδόν όλες μας ονειρευτήκαμε να αιωρούμαστε σε ένα ζαχαρένιο σύννεφο αρωμάτων  με την υπογραφή της Paris Hilton ή της Britney Spears την δεκαετία του 2000.

Ωστόσο, η κατάκτηση του κόσμου του αρώματος από την Rihanna είναι εύκολο να προβλεφθεί, δεδομένης της επιτυχίας της εταιρείας της Fenty Beauty αλλά και της σειράς με προϊόντα skincare, Fenty Skin. Θα καταφέρει το νέο άρωμά της να πρωταγωνιστήσει και να αγαπηθεί με ανάλογο τρόπο;

Πιστεύουμε πως ναι. To Fenty Eau de Parfum διαφοροποιείται από αντίστοιχα προϊόντα και υιοθετεί μια πιο εκλεπτυσμένη διάθεση, που ενδεχομένως να δικαιολογεί και το υψηλό price tag, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της αισθητικής και την αλλαγή στρατηγικής των μεγαλύτερων celebrities. Οι εκκεντρικές, αμφιλεγόμενες διαφημιστικές καμπάνιες και οι κραυγαλέες συσκευασίες αντικαθίστανται από την ποιότητα, την τέχνη, την συμπερίληψη, τον σεβασμό.

Για τη δημιουργία του αρώματος, η Rihanna, εμπιστεύτηκε τον Master Perfumer της LVMH, Jacques Cavallier Belletru (δημιουργό των πιο επιτυχημένων αρωμάτων των οίκων Louis Vuitton, Issey Miyake και Givenchy) και με πρώτες ύλες από το Γκρας της Γαλλιάς, υπόσχεται να μας εκπλήξει ευχάριστα. Η σύνθεση του αρώματος περιστρέφεται γύρω από νότες βατόμουρου και μανταρινιού στην βάση του, σε συνδυασμό με τριαντάφυλλο και γεράνι. Ζεστό, άνετο και αισθησιακό κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και μας προκαλεί να το δοκιμάσουμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below