Αν υπάρχει κάτι που εκτιμούμε στο lockdown που ζούμε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο λόγω καραντίνας, αυτό είναι σίγουρα ο χρόνος που μας επέτρεψε να περνάμε στο σπίτι χαλαρώνοντας. Οι ρυθμοί της ζωής έχουν «πέσει» και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τις στιγμές μας εκεί, είτε επιλέγουμε να δούμε Netflix, είτε να κάνουμε ένα απολαυστικό bubble bath.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάνει το χώρο μας να δείχνει πιο cozy και βασικό «συστατικό» της επιτυχίας είναι φυσικά τα κεριά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Εκείνα που αγοράζαμε παλιά και φυλούσαμε για να ανάψουμε σε σπέσιαλ περιπτώσεις, τώρα έχουν αποκτήσει περίοπτη θέση στο coffee table μας, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και το κάθε δωμάτιο να μυρίζει υπέροχα.

Αν λατρεύεις κι εσύ τα κεριά, σου έχουμε την καλύτερη πρόταση. Η Diptyque, με αφορμή τα 60α της γενέθλια, κυκλοφόρησε την limited edition συλλογή Dancing Ovals, διακοσμώντας τρία εμβληματικά κεριά του οίκου – το Baies, το Figuier και το Roses- με ιδιαίτερα γραφιστικά μοτίβα, που φέρουν την υπογραφή του ελληνικής καταγωγής Παριζιάνου designer Yorgo Tloupas.

Διακοσμημένο με ένα παιχνίδισμα μαύρων γραμμών σε λευκό φόντο, κάθε κερί χαρακτηρίζεται από τη φύση και την ένταση της γραμμικής κίνησης: λεπτές αλληλοκαλυπτόμενες καμπύλες για το Baies, επάλληλα ομόκεντρα σχήματα για το Figuier και εναλλασσόμενες αντιθετικές κάθετες γραμμές για το Roses.

Εκτός από το μοναδικό άρωμα του κάθε κεριού που θα λατρέψεις, όταν τελειώσουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ποτηράκια για να βάζεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου ή οτιδήποτε άλλο θελήσεις.

Τα προϊόντα Diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα Attica, στο atticadps.gr/eshop και στο Hondos Center της Γλυφάδας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below