Η Eve Hewson ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οθόνες μας ως Adele στη σειρά Behind Her Eyes του Netflix. Η όμορφη ηθοποιός με την αλαβάστρινη επιδερμίδα, τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα κατάμαυρα μαλλιά είναι 29 ετών, κόρη του Bono των U2 και μεγάλωσε στην Ιρλανδία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα της αρώματα, τα οποία –ευτυχώς για εμάς – κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που ψάχνεις τις νέες σου αγαπημένες μυρωδιές, συνέχισε να διαβάζεις και ίσως η Eve σου δώσει τις απαντήσεις.

«Φοράω το άρωμα Do Son της Diptyque. Παλαιότερα είχα μυρίσει τη Rihanna ενώ πέρναγε δίπλα μου σε μία Fashion Week και δεν μπορούσα να ξεπεράσω το πόσο όμορφα μύριζε. Για χρόνια έψαχνα στα καταστήματα και αναρωτιόμουν ποιο είναι το άρωμά της. Το Do Son είναι το κοντινότερο που ανακάλυψα. Ήθελα να μυρίζω σαν εκείνη γιατί μυρίζει πραγματικά υπέροχα».

«Όταν θέλω να χαλαρώσω, ανάβω κεριά. Έχω εμμονή με τα Diptyque, ειδικά με το κερί Baies. Ανάβω ένα από αυτά και βλέπω Netflix στο iPad ή κάνω μία μάσκα προσώπου στο μπάνιο. Η περιποίηση πάντα με κάνει να νιώθω όμορφα».

Και τα δύο προϊόντα είναι διαθέσιμα στο atticadps.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below