Υπάρχει ένα σημείο SOS στο πρόσωπο μας, το οποίο μας απασχολεί περισσότερο από όλα όποια ηλικία και να έχουμε. Για να σας διευκολύνω με το beauty quiz της ημέρας, να σας πω ότι αναφέρομαι σε μια περιοχή, η όψη της οποίας επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η έλλειψη ύπνου, η κούραση, αλλά και το dna. Ναι, αναφέρομαι στους άκρως ενοχλητικούς μαύρους κύκλους! Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μπορείτε να τους εξαφανίσετε και μάλιστα χωρίς η περιοχή να δείχνει βαριά και cakey;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη συμβουλή του πιο διάσημου makeup artist του Hollywood, Hung Vangoo. Στο πελατολόγιό του συναντάμε πολλά λαμπερά ονόματα, όπως εκείνα της Emily Ratajkowski, της Elsa Hosk, της Kendall Jenner, της Selena Gomez, της Kim Kardashian και της Julianne Moore. Πρόσφατα λοιπόν ρωτήθηκε στο Instagram ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καλύπτουμε τους μαύρους κύκλους και η απάντησή του μας σόκαρε.

«Συνήθως απλώνω λίγο highlighter πριν το κονσίλερ», έγραψε ο Hung. #MindBlown!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Αν το καλοσκεφτείτε βέβαια, το τρικ του δεν είναι όσο παράλογο ακούγεται. Το highlighter έχει την ιδιότητα να δίνει φως και λάμψη στην επιδερμίδα, οπότε εάν εφαρμοστεί στην περιοχή κάτω από τα μάτια, μπορεί πολύ εύκολα να την κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστη και λαμπερή, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε πολλές στρώσεις κονσίλερ. Δεν ξέρω αν πειστήκατε, εγώ πάντως θα το δοκιμάσω σίγουρα!