Πώς ορίζεται η έννοια του «sexy» για τη χρονιά του 2020;        Αυτή είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που ακούει κανείς στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Η απάντηση όμως σε αυτήν, δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο φαντάζεσαι. Και αυτό, χάρη στη φιλοσοφία που έχουν υιοθετήσει ορισμένα brands, που θεωρούν ότι «sexy» είναι οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι άνεση και αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν πρόκειται για το φθαρμένο μανικιούρ σου.

Ανάμεσα στα brands που στηρίζουν αυτή τη θέση και κυρίως την έκφραση «αισθησιακό», είναι και το label Khaite, το οποίο μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 2016. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, τις προηγούμενες ημέρες, το brand παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Fall 2020, σε ένα show με τίτλο «Απόδραση στη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης», το οποίο άνοιξε η Bella Hadid.

View this post on Instagram

BELLA @bellahadid opening FW20.

A post shared by The Feminine Unique (@khaite_ny) on

Η φρεσκάδα στη νέα luxe συλλογή του brand ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που τη χαρακτήρισαν. Οι μίνι φούστες, τα silk φορέματα και τα “going out tops” ξεχώρισαν, όμως καθοριστικό ρόλο στο look των μοντέλων έπαιξαν και οι beauty πινελιές από τους experts, ιδιαίτερα το μανικιούρ.

«Είναι ρεαλιστικό», δήλωσε η Jin Soon Choi για το perfectly imperfect χρώμα στα νύχια των μοντέλων, που δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δώσει την αίσθηση του cool-girl στην εμφάνισή τους και να αποδείξει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι εντυπωσιακά όμορφη και σαγηνευτική ακόμα κι αν έχει επάνω της τέτοιες ατέλειες.

Getty Images