Ο γαλλικός οίκος αποτελεί παντοτινή πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες αγαπάμε την ανεπιτήδευτη κομψότητα και το εκλεπτυσμένο στιλ. Μέσα από τις επιδείξεις μόδας της Chanel μπορούμε να βρούμε το επόμενο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να ανακαλύψουμε beauty looks που θα συμπληρώσουν και θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή μας.

Όπως ακριβώς συνέβη και με την καινούρια του συλλογή της Chanel για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, η οποία παρουσιάστηκε στο Grand Palais του Παρισιού. Το show ήταν αφιερωμένο στη δόξα και τη λάμψη του Hollywood και μέσα από αυτό αναδείχθηκε ένας πολύ εύκολος για να δημιουργηθεί το απόλυτο French-girl twist σε μια απλή αλογοουρά, ώστε το χτένισμα αυτό να γίνει αυτομάτως classy & cool.

Ορισμένα μοντέλα περπάτησαν στο runway έχοντας τα μαλλιά τους πιασμένα χαμηλά σε αλογοουρά. Η διαφορά με την απλή εκδοχή της ήταν στη χωρίστρα, την οποία οι hair artists επέλεξαν να δημιουργήσουν στο πλάι, κάνοντας τα λεγόμενα “deep side-partings”.

Το χτένισμα έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον χάρη στις τούφες που «αγκάλιαζαν» το πρόσωπο δεξιά κι αριστερά, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο χαλαρό και ατημέλητο. Αυτό ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο και από τον όγκο που δόθηκε στα μαλλιά, προσφέροντας ένα soft, mussed-up εφέ.

Αυτό το Chanel hairlook είναι η κατάλληλη πρόταση για μια απογευματινή ή βραδινή εμφάνιση, ακόμα και για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below