Κάποιες μυρωδιές μας προκαλούν τόσο έντονα συνασθήματα που αγγίζουν το μυαλό μας με τις αναμνήσεις που μας ξυπνούν. Τα αρώματα ξυπνούν κρυφούς πόθους, αναπτερώνουν τη διάθεσή μας ή δημιουργούν αποπλανητική αίσθηση. Κάποια από αυτά μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε φρεσκάδα ενώ άλλα χαρίζουν σαγηνευτική διάθεση και αναδεικνύουν το έντονο θηλυκό στοιχείο μας. Άλλωστε αυτό που μας κάνει να καταλαβαίνουμε πραγματικά την αλλαγή μιας εποχής, δεν είναι μόνο η διαφορά θερμοκρασίας αλλά και οι μυρωδιές που φέρνει μαζί της. Από το άρωμα καρύδας και την αίσθηση της θαλασσινής δροσιάς του καλοκαιριού, περνάμε στη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και του ξύλου.

Συγκεντρώσαμε όλες τις νέες μυρωδιές του φετινού φθινοπώρου, οι οποίες θα “ντύσουν” τη διάθεση της κάθε εμφάνισής σας, αφήνοντας τη χαρακτηριστική σφραγίδα σας στο πέρασμά σας.

Honeysuckle and Davana, Jo Malone

Το Jo Malone Honeysuckle & Davana είναι ο πιστός σας σύντροφος όλες εκείνες τις σκοτεινές χειμερινές ημέρες, που χρειάζεστε κάτι για να σας φτιάξει τη διάθεση αφού, η μυρωδιά του σας μεταφέρει σε ηλιόλουστα λιβάδια της αγγλικής υπαίθρου. Με κεντρικό συστατικό το αγιόκλημα το οποίο αποτυπώνεται επακριβώς στο άρωμα και με το φυτό αρτεμισία, το βρύο και το πατσουλί να ολοκληρώνουν την υπόλοιπη σύνθεση, αυτό το άρωμα αποπνέει μια σύγχρονη αίσθηση και ένα ξυλώδες, αρωματικό αποτέλεσμα.

Sound of Donna, Trussardi

Ένα αισθησιακό άρωμα που χαρτογραφεί την επαναστατική πλευρά της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας. Τα συστατικά του περιέχουν μανόλια τουμπερόζα, σανδαλόξυλο και κάστανο και δημιουργούν ένα άρωμα που τονίζει τη θηλυκότητά σας με τις ανατολίτικες επιρροές του. Κομψό αλλά επαναστατικό, αντιπροσωπεύει πλήρως την πολυδιάστατη προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

JOY, Dior

Απαλό και ενεργητικό, το νέο άρωμα Dior χαρίζει ακριβώς αυτό που περιγράφει το όνομά του, δηλαδή χαρά. Περγαμόντο, μανταρίνι, γιασεμί, σανδαλόξυλο και musk αποτυπώνουν τη χαρά, τον αυθορμητισμό, τη διάθεση για ζωή. Ένα πολυδιάστατο άρωμα που ενσαρκώνει την ελαφρότητα της θετικής ενέργειας, μοιράζοντας χαρά σε κάθε σας βήμα.

Fever, Jimmy Choo

Ένα άρωμα που μαγνητίζει, σαγηνεύει και τονίζει την ανεπιτήδευτα σέξι πλευρά της σύγχρονης, απελευθερωμένης γυναίκας. Καβουρδισμένο αμύγδαλο, σπόροι tonka, ηλιοτρόπιο, νέκταρ μαύρου δαμάσκηνου, νότες βενζόης και σανδαλόξυλο συνθέτουν τις μυστηριακές εσάνς της νύχτας. Λουλουδάτο και αέρινο, θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας στο πέρασμά σας.