Σε ρυθμούς DIOR ζει τα τελευταία 24ωρα η Αθήνα, με το γαλλικό οίκο να έχει ρίξει τους παγκόσμιους προβολείς στη χώρα μας, καθώς η νέα του συλλογή Cruise 2022, αποτέλεσμα πολλών μηνών έρευνας και προετοιμασίας, είναι αφιερωμένη στον πλούτο της ελληνικής παράδοσης και το μεγαλειώδη ελληνικό πολιτισμό.


Η χθεσινοβραδινή επίδειξη του οίκου στο Καλλιμάρμαρο, ένα υπερθέαμα μόδας και αριστοτεχνίας έκλεψε τις εντυπώσεις και καθήλωσε όσους είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν.


Αναμεσά τους οι εκλεκτές προσκεκλημένες της Parfums Christian Dior Hellas που συμμετείχαν σε ιδιωτική live προβολή. Η ονειρεμένη βεράντα της Προεδρικής Σουίτας του Athens Capital Hotel, με την εμβληματική θέα στην Ακρόπολη των Αθηνών και τον Λυκαβηττό, αποδείχθηκε ιδανικό σκηνικό για να πλαισιώσει τις μαγικές εικόνες του ελληνικού αφηγήματος της Maria Grazia Chiuri.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το μήνυμα που απηύθυνε στις καλεσμένες από τα παρασκήνια του show ο Peter Philips. Ο δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior ανέδειξε τη συμβολή του μακιγιάζ στην υλοποίηση του οράματος του οίκου, αποκάλυψε στις παρευρισκόμενες την έμπνευσή του πίσω από τα αποτελέσματα μακιγιάζ που θα έβλεπαν σε λίγη ώρα στην πασαρέλα και δε δίστασε να μοιραστεί μαζί τους πώς τα δημιούργησε, προτρέποντάς τις να «παίξουν» κι εκείνες με τα σταρ προϊόντα που χρησιμοποίησε και τα οποία τις περίμεναν στο ειδικά διαμορφωμένο Dior make up station που είχε στηθεί στο χώρο.

Η βραδιά συνεχίστηκε συνοδεία καλοκαιρινών κοκτέιλ. Οι προσκεκλημένες, ανάμεσά τους, η Genevieve Majari, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλίφα, η Demy και άλλες, εφάρμοσαν ιδέες από το μακιγιάζ του Cruise Show και αντάλλαξαν συμβουλές για τα αγαπημένα τους λουκ και προϊόντα ομορφιάς Dior που δεν αποχωρίζονται ποτέ, σε ένα κάλεσμα που αποδείχθηκε η καλύτερη έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below