Όχι να περιαυτολογήσω, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι «γνωστή» για τα πλούσια μακριά μαλλιά μου. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μου είναι ότι κάνω κάθε εβδομάδα απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής.

Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο παράλογο, αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και τόσο. Σκέψου το: Πώς μπορούν τα μαλλιά σου να μακρύνουν και να δείχνουν λαμπερά και υγιή, όταν η επιδερμίδα σου στην περιοχή του κρανίου είναι ξηρή και ταλαιπωρημένη; Μπορεί να νομίζεις ότι την καθαρίζεις καλά κάθε φορά που λούζεσαι, αλλά αν σκεφτείς πόσα υπολείμματα αφρού, ξηρού σαμπουάν, ιδρώτα και σκόνης υπάρχουν εκεί, τότε ίσως καταλάβεις την αξία ενός καλού απολεπιστικού προϊόντος.

Κάνοντας απολέπιση λοιπόν στο τριχωτό της κεφαλής, όχι μόνο αφήνεις το κεφάλι σου να αναπνεύσει, αλλά βοηθάς και τα μαλλιά σου να μακρύνουν. Η αλήθεια είναι ότι επειδή η απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής δεν είναι τόσο διαδεδομένη ακόμα, δεν θα βρεις πολλά scrubs στην αγορά. Αυτό το οποίο ξεχωρίζω είναι το Phytoclear καθαριστικό scrub της L’Oréal Paris, καθώς εκτός από το ότι λειτουργεί εξαιρετικά, έχει και ένα πολύ αναζωογονητικό άρωμα.