Σε απίθανη beauty vlogger εξελίσσεται η Rihanna, η οποία αν και δεν κάνει συχνά tutorials στο κανάλι του beauty brand της, Fenty Beauty By Rihanna, στο Youtube, όταν το αποφασίζει, ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις και τα views.

Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια, θέλοντας να προωθήσει τη νέα συλλογή “Shots & Swatches” με cream (κρεμώδη) blushes, η οποία περιλαμβάνει δέκα υπέροχες, ζουμερές και φωτεινές αποχρώσεις με ονομασίες εμπνευσμένες από αγαπημένα καλοκαιρινά κοκτέιλς, δημιούργησε ένα βίντεο, όπου παρουσιάζει τον τρόπο που τα χρησιμοποιεί.

Στο βίντεο tutorial συμμετέχουν ο creative director της Fenty Beauty By Rihanna, Jahleel Weaver και η manager της, Jennifer Rosales. Μαζί έχουν κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την παρουσίαση των προϊόντων, αφού αυτή συνοδεύεται από δροσερά σφηνάκια.

Η Rihanna κρατώντας το cream blush “Fuego Flush” στα χέρια της, εξηγεί, ότι εφαρμόζει το συγκεκριμένο στα μάγουλα ως blush color με ταμποναριστές κινήσεις  ή ότι συχνά το χρησιμοποιεί ως highlighter, εφαρμόζοντάς το στα ζυγωματικά και πάλι με ταμποναριστές κινήσεις.

Εκτός από τα cream blushes, ανάμεσα στα οποία το Daiquiri Dip που θυμίζει το κοκτέιλ Daiquiri, η συλλογή περιλαμβάνει και bronzers που είναι ό,τι ωραιότερο και πιο κατάλληλο για το καλοκαίρι.