Ολοένα και περισσότερες είναι οι γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου του εξωτερικού που αποφασίζουν να συνδυάσουν την καριέρα τους με επιχειρηματικές δραστηριότητες στο χώρο της ομορφιάς, λανσάροντας το δικό τους brand. Μετά την Kylie και την Rihanna, σειρά έχει η 27χρονη τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στη νέα χρονιά και σκοπό έχει βάλει να κυριαρχήσει στον beauty κόσμο.

Έπειτα από ένα διάστημα απουσίας από τα social media αλλά και τη σκηνή, κατά το οποίο αφοσιώθηκε στην υγεία και την ευτυχία της, η Selena Gomez επανέρχεται με ιδέες και νέα που χαροποίησαν πολύ τις θαυμάστριές της σε όλο τον πλανήτη.

Με ένα teaser που δημοσίευσε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram, επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει το δικό της brand ομορφιάς, που θα λέγεται “Rare Beauty”.

“Αυτό είναι κάτι επάνω στο οποίο άρχισα να εργάζομαι πριν από δύο χρόνια. Βρήκα τους κατάλληλους συνεργάτες και την κατάλληλη ομάδα…Και είναι σημαντικό για μένα γιατί ήθελα να δημιουργήσω ένα brand με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα. Δεν είναι απλά ένα brand. Θα γίνει τρόπος ζωής σας. Θέλω τα αγόρια και τα κορίτσια, οι άντρες και οι γυναίκες να αισθάνονται άνετα. Εχει δημιουργηθεί για να χαίρεστε με αυτό, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δεν πρέπει να μοιάζουμε με όλους τους άλλους, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας”, δηλώνει για το brand η τραγουδίστρια.

Στη λεζάντα του teaser η Selena Gomez αποκάλυψε πως το brand θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στα καταστήματα Sephora στην Αμερική. Ανυπομονούμε να έρθει και στην Ελλάδα!