Δεν ξέρουμε αν οφείλεται στην καραντίνα και τις ατελείωτες ώρες που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά τελευταία ο αριθμός των selfies με sheet masks στο πρόσωπο έχουν αυξηθεί κατακόρυφα στο instagram. Παρόλα αυτά, η αυξημένη χρήση προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας είναι από τα θετικά του lockdown και οι sheet masks έχουν να σου χαρίσουν πολλά περισσότερα από μία fun φωτογραφία.

Πρόκειται για εκείνες τις μάσκες που έχουν χάρτινη ή πάνινη μορφή και είναι εμποτισμένες με όλα τα ευεργετικά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα σου, ανάλογα με το ποια θα επιλέξεις. Αυτό που τις κάνει τόσο δημοφιλείς είναι το γεγονός πως είναι πολύ εύκολες στη χρήση, αφού απλώς τις εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου, περιμένεις να περάσει το χρονικό διάστημα που συστήνει η συσκευασία και μετά την αφαιρείς. Δεν χρειάζεται να την ξεπλύνεις, ενώ μπορείς να κάνεις και μασάζ στην επιδερμίδα σου με το υγρό που έχει μένει μέχρι να απορροφηθεί εντελώς.

Αυτό το τριήμερο λοιπόν, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις μία sheet μάσκα και θα δεις αμέσως τη διαφορά στο δέρμα σου! Εμείς σου προτείνουμε τις παρακάτω:

Flower Fusion Sheet Mask Raspberry, Origins

Detox Aqua Sheet Mask, Radiant

Immortelle Hydration & Glow Sheet Mask, L’Occitane

Super Restorative Instant Lift Serum Mask, Clarins

Tissue Mask Hyaluronic, Bioten

Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask, Lancôme

Skin Active Moisture Bomb Mask, Garnier

Glowlace 1 Sheet Mask, GlamGlow

The Treatment Lotion Hydrating Mask, La Mer

Prestige Regenerating Firming Tissue Mask, Dior

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below