Το ενδιαφέρον για την περιποίηση της επιδερμίδας έχει αυξηθεί πολύ τελευταία, ειδικά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες ή ακόμα και με τα προηγούμενα έτη. Όσο μαθαίνουμε περισσότερα για το πόσο σημαντικό είναι το skincare για την υγεία του δέρματός μας, τόσο περισσότερο επενδύουμε χρόνο για έρευνα και χρήματα στα κατάλληλα προϊόντα.

Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος της ομορφιάς αναπτύσσεται συνέχεια, με τα brands να λανσάρουν συνέχεια καινούρια προϊόντα, γεγονός που μπορεί να σας μπερδέψει αν δεν έχετε ήδη βρει εκείνα που λειτουργούν για εσάς.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία λοιπόν ή αν απλά λατρεύετε το skincare, η έρευνα που πραγματοποίησε το γνωστό e-shop Look Fantastic σίγουρα σας ενδιαφέρει και θα σας βοηθήσει. Σύμφωνα με τις πωλήσεις του και τις αναζητήσεις που κάνουν οι άνθρωποι στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχουν δέκα skincare brands που ξεχωρίζουν και κερδίζουν σε δημοτικότητα.

Δυστυχώς πολλά από αυτά δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας, αλλά μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα τους από κάποιο site του εξωτερικού. Η The Ordinary και η Foreo όμως, οι οποίες βρίσκονται στο top 3, υπάρχουν στα Sephora της Ελλάδας και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε το συντομότερο.

Ποια από αυτά τα brands βρίσκονται ήδη στο μπάνιο σας;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below