Το λιπαρό δέρμα συχνά χαρακτηρίζεται από θαμπή όψη, συσσώρευση νεκρών κυττάρων, διεσταλμένους και φραγμένους πόρους, ανομοιογενή τόνο. Προσπαθώντας όμως να απαλλαγείς από το πλεονάζον σμήγμα και όλα τα προβλήματα αυτού του τύπου επιδερμίδας, με στόχο να πετύχεις ματ όψη, μπορεί συχνά να μην επιλέγεις τα κατάλληλα προϊόντα που θα δώσουν την πιο αποτελεσματική λύση.  Και αυτά δεν είναι άλλα από τα προϊόντα που περιποίησης που χρησιμοποιούν τη δύναμη της φύσης στον κόσμο της ομορφιάς.

Η λύση για μια τέλεια λιπαρή επιδερμίδα χωρίς πόρους που προτείνω είναι η Απολεπιστική Μάσκα με AHAS και Ένζυμα από τη νέα σειρά Ρόδι by Korres, με τεχνολογία skin-purifying. Με προέλευση το φρούτο της ροδιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως ανθοκυανίνες και τανίνες, το εκχύλισμα ροδιού και το σαλικυλικό οξύ-το all-star συστατικό για το συγκεκριμένο τύπο δέρματος- συμβάλλουν στη ρύθμιση της λιπαρότητας και συσφίγγουν τους πόρους για δέρμα λείο και ισορροπημένο, χωρίς «γυαλάδα», με την πρώτη εφαρμογή.

Ειδικότερα το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει αποτελεσματικά, χωρίς το επιθετικό τρίψιμο, απαλλάσσει το δέρμα από τους φραγμένους πόρους και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ατελειών, προσφέροντας ματ, απίστευτα λεία όψη, καθώς το εκχύλισμα από ρόδι αναζωογονεί και χαρίζει μοναδική λάμψη.

Σύμβολο μακροζωίας, γονιμότητας, ελπίδας και τύχης, το Ρόδι ταξιδεύει στους αιώνες, διατηρώντας τη φήμη του ως το lucky charm της φύσης για την υγεία. Στη νέα συλλογή Ρόδι της KORRES φέρνει τύχη στο απαιτητικό λιπαρό δέρμα, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα, λεία όψη και ισορροπία!