Η Gwyneth Paltrow είναι όμορφη, επιτυχημένη και σίγουρα super busy, αν σκεφτούμε ότι έχει δύο παιδιά και διευθύνει τη δική της επιχείρηση, που ακούει στο όνομα Goop. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν παραλείπει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και να τον φροντίζει καθημερινά. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες ακούει στο όνομα dry brushing και αναφέρεται στο στεγνό βούρτσισμα του σώματος.

Πρόκειται για μία τεχνική που υπάρχει σχεδόν από πάντα αλλά τελευταία αποκτά ολοένα και περισσότερες οπαδούς. Η ίδια η Gwyneth αποκάλυψε μέσω της πλατφόρμας του Goop πως εφαρμόζει το dry brushing κάθε πρωί πριν μπει για ντους, εξηγώντας πως είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

Ακόμα, το βούρτσισμα σε στεγνό δέρμα θα αφήσει την επιδερμίδα σας απίστευτα απαλή, θα σας αναζωογονήσει, ενώ βοηθάει και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το μόνο  που πρέπει να κάνετε είναι να προμηθευτείτε μία βούρτσα με σκληρή, φυσική τρίχα και έπειτα να κάνετε  μασάζ στο σώμα σας με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από τα κάτω άκρα.

Στο σημείο αυτό βέβαια να τονίσουμε πως αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, καλό θα ήταν να μην εφαρμόζετε αυτή την τεχνική πάνω από μία φορά την εβδομάδα – διαφορετικά, δοκιμάστε να κάνετε dry brushing δύο με τρεις φορές. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below