Η στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και μήνες, έφτασε: το lockdown τελείωσε, το καλοκαίρι ήρθε και εμείς είμαστε ελεύθεροι να ταξιδέψουμε και να βρεθούμε σε κάποια παραλία. Το μόνο πρόβλημα είναι το εξής: μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού στο σπίτι -όπου οι περισσότεροι δεν κάναμε πολλά, εκτός από το να δουλεύουμε και να βλέπουμε σειρές – η επιδερμίδα μας είναι άσπρη σαν το γάλα και μας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να βγούμε στον έξω κόσμο με σορτσάκια και μαγιό.

Τη λύση δίνουν τα αυτομαυριστικά προϊόντα, τα οποία χαρίζουν μία πιο “ζεστή” απόχρωση στην επιδερμίδα μας και την κάνουν αυτόματα να δείχνει πιο σφριγηλή και λαμπερή, χωρίς να έχουμε εκτεθεί στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα, τόσο για το σώμα, όσο και για το πρόσωπο, τα οποία όσες περισσότερες φορές εφαρμόσεις, τόσο πιο μαυρισμένη θα δείχνεις.

Προσοχή όμως, το γεγονός πως το δέρμα σου θα είναι μαυρισμένο, δεν σημαίνει πως μπορείς να αποφύγεις το αντηλιακό. Θα πρέπει να το εφαρμόζεις κανονικά, καθώς τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν σε προστατεύουν από τον ήλιο, απλά χαρίζουν χρώμα.

Εμείς ξεχωρίζουμε και σου προτείνουμε τα παρακάτω:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος για πρόσωπο + σώμα, KORRES

Ενυδατικό γαλάκτωμα αυτομαυρίσματος, Autobronzant Hydratant, Avène

Αυτομαυριστικό Spray, Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Mist, Garnier

Αυτομαυριστικό γαλάκτωμα με συσφικτική δράση, Self Tan Body Shape Frezyderm

Τζελ αυτομαυρίσματος, Flash Bronzer Gel, Lancôme