Μας τράβηξε το ενδιαφέρον ως η όμορφη γιατρός στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά House κι από τότε η Olivia Wilde παραμένει μια από τις ηθοποιούς του Hollywood που ξεχωρίζουν για το υποκριτικό τους ταλέντο, ταυτόχρονα όμως επηρεάζουν τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Η 35χρονη σταρ και μητέρα δύο παιδιών καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρεί μια λαμπερή, νεανική όψη παρά το πολύ απαιτητικό της πρόγραμμα. Είναι οπαδός του less is more όπως έχει πει η ίδια σε συνεντεύξεις που έχει δώσει καθώς φροντίζει να κάνει τα απολύτως απαραίτητα στην επιδερμίδα της.

splashnews.com

«Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθώ είναι αρκετά απλή. Φροντίζω να πλένω καλά το πρόσωπό μου, το ενυδατώνω και κάνω απολέπιση μία φορά την βδομάδα. Αν πρέπει να πω κάτι παραπάνω που κάνω, αυτό είναι η χρήση μιας πιο εντατικής ενυδατικής, όταν ο καιρός είναι πιο κρύος», έχει πει χαρακτηριστικά θέλοντας να μοιραστεί με τις θαυμάστριές της όλα όσα ακολουθεί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η Olivia Wilde είναι επίσης μεγάλη οπαδός του nontoxic beauty από τότε που έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.  Επιλέγει δηλαδή προϊόντα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από cruelty-free εταιρείες που χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, χωρίς χημικές ουσίες. Σε ένα τέτοιο προϊόν «ορκίζεται» η ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που το ανακάλυψε. Αποτελεί κομμάτι της βραδινής ρουτίνας περιποίησης που ακολουθεί και σύμφωνα με την ίδια είναι ο λόγος που διαθέτει αλαβάστρινη επιδερμίδα. Πρόκειται για την Moisture Lock Overnight Mask της εταιρείας True Botanicals, που «ξυπνά» μια πιο καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα χαρίζοντας της βελούδινη υφή.

Είναι μια ελαφριά μάσκα προσώπου που εφαρμόζεται τη νύχτα και στόχος της είναι η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η Olivia Wilde τονίζει πως την φοράει όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό και το στέρνο, βάζοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα πριν πέσει για ύπνο. Το επόμενο πρωί ξεπλένει τα σημεία με ζεστό νερό και απολαμβάνει τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below